1 Mart 2013 Cuma

Doğum günü...

Doğum günün kutlu olsun Deniz... Seninle birlikte kutlasaydık ya hep beraber. 41'inci kez baharın gelişini karşılasaydın ya. Bakıyor musun oralardan?

4 yorum:

  1. Doğum günlerinde espirili bir mesaj yazardım hep, ve her zamanki gibi beyefendi bir şekilde ''çok teşekkürler Zeynep'' derdi. espirli mesajlarıma içinden kıh kıh güldüğünü tahmin ediyorum. Bu yıl yazamamak üzdü beni. Bir de zaten özlüyor insan. Şöyle soracak bişiy olduğunda ya da NeVar NeYok hocam diye arayıp sormak istiyor insan...

    İyi ki doğmuş Deniz hocam, iyi ki tanımışım. Daima hocam olarak anıp, yaşatacağım.

    Sevgiler Meriç hocam
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehe, insan karşılığını da esprili istiyor değil mi mesajın. Kibar kibar yazmış öyle :) Uf bize bir işaret gönderse, 'Keyfim yerinde merak etmeyin' diye... Sağolasın Zeynep.

      Sil
  2. Evet bekliyor insan ama güldürdüğümde olmuştur, hatırlarmısınız Meriç hocam iki yada üç doğumgünü öncesiydi, Deniz hocama resimli bir kitap hediye etmiştim. İyi okumalar hocam dediğimde kahkahayı basmıştı ama bunda yazı yok ki diyerekten :)

    Çok iyi olduğunu hissediyorum ama işte siz ve biz dostları burada o'nsuz.... Yokluk zor bir duygu ama ilginçte, düşününce öyle çok var ki. Sanki hiç gitmemiş gibi.
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha, hatırlıyorum o kitabı, baya da güzel bir şeydi; işaretlerle ilgili olanı diyorsun değil mi? Gülmüştü sanırım şöyle yan yan, hatırlar gibiyim. Eh, doğru söylemiş ama (:

      Evet, gerçekten gitmemiş gibi, ben de öyle hissediyorum. İlk başlarda anısı hafızamdan silinecek diye ödüm kopuyordu, öyle bir şey olmuyormuş meğer.

      Sil